УПЛ. 18-й тур

Колос – Минай – 0:1

Гол: Кравчук, 9

Ковалівці у попередньому турі УПЛ обіграли Рух (1:0), закарпатці ж розписали нічию з Олександрією (1:1) і перед поєдинком проти Колоса перебували у зоні вильоту.

Уже на 9-й хвилині підопічні Шарана вирвалися вперед. Воробчак навісив з кутового, а Кравчук виграв боротьбу у повітрі і впевнено переправив м'яч у ворота Колоса – 1:0. Перший гол для захисника "лисів" у цьому сезоні.

Під завісу тайму Минай міг подвоювати рахунок, але Оріховський влучив у праву стійку. Загалом перша половина зустрічі видалася не надто яскравою. Закарпатці завдали лише два удари у площину воріт, господарі не відповіли жодним.

У другому таймі ковалівці знехтували блискучою нагодою відквитати гол. Лисенко поцілив у стійку – м'яч зрикошетив назад до форварда Колоса, він знову невдало пробив. Миттєво зреагував Оріховський, але його удар парирував Бандура. Розпач на обличчях господарів!

1:0 – у підсумку. Минай здобуває мінімальну перемогу, але все ще залишається у зоні вильоту. Зараз підопічні Шарана розташувалися на 13-й сходинці – 18 пунктів. Колос перебуває на 6-му щаблі – 23 очки.