Українська прем’єр-ліга. 18-й тур

Інгулець – Чорноморець – 1:2

Голи: Головкін, 83 – Хадіда, 2 (пен.), Алефіренко, 40

Інгулець несподівано успішно повернувся після паузи з новим наставником Сергієм Ковальцем, здобувши дві перемоги над Динамо (2:0) та Металістом (2:1).

Від одеситів, які за зиму втратили купу гравців та не отримали значного підсилення, також не очікували високих досягнень. Однак вони вибрались з зони вильоту, здолавши Верес (3:1) та поділивши очки з Металістом 1925 (1:1).

Вже на старті поєдинку Чорноморець отримав право пробити пенальті. На 28-й секунді Бадібангу збили у штрафному майданчику господарів. Гай Хадіда впевнено реалізував 11-метровий. Перед свистком на перерву Алефіренко подвоїв перевагу. Хадіда пасом з центру поля вивів Даниїла на ударну позицію, а той забив за комірець кіперу. Новачок "моряків" відзначився голом вже у третьому матчі поспіль.

У другій половині команди створили не надто багато гострих моментів. Попри це Головкін примудрився забити метрів з 20-ти – заворожений Непогодов провів м'яч поглядом. На фінальний штурм у петрівців сил не залишилось – 1:2.

Отже, Чорноморець, Верес і Минай ділять 11, 12 та 13 сходинки (в усіх трьох по 18 очок). Рух (17 балів) ще має два матчі в запасі, тому може випередити суперників. Інгулець – на 10 місці з 19 пунктами.