Ліга Європи. 1/8 фіналу. Другі поєдинки

Бетіс – Манчестер Юнайтед – 0:1 (перший матч 1:4)

Гол: Рашфорд, 56

Фенербахче – Севілья – 1:0 (перший матч 0:2)

Гол: Валенсія, 41 (пен)

Фрайбург – Ювентус – 0:2 (перший матч 0:1)

Голи: Влаховіч, 45 (пен), К'єза, 90+5

Вилучення: Гульде, 44

Манчестер Юнайтед "розмочив" рахунок аж у другому таймі. Рашфорд отримав м'яч на підступах до карної зони суперника і потужно пробив у дальній нижній кут воріт – Сілва не зміг дотягнутися. Це шостий гол форварда "червоних дияволів" у цьому сезоні Ліги Європи. Маркус продовжує очолювати бомбардирські перегони єврокубка. Манкуніанці впевнено крокують у чвертьфінал турніру, розбивши Бетіс із загальним рахунком 5:1.

У поєдинку Фенербахче – Севілья рахунок вдалося відкрити наприкінці першого тайму. Захисник іспанської команді Теллес зіграв рукою – арбітр після перегляду VAR призначив пенальті, який реалізував Валенсія – 1:0. Однак на більше турки не спромоглися, хоча награли аж на 1,89 xG, тоді як суперник – 0,09 очікуваних голів. Тож за сумою двох матчів далі проходять андалусійці.

У паралельному протистоянні Фрайбург залишився в меншості на 44-й хвилині – німецьку команду підвів Гульде, який вхопив другий "гірчичник" за гру рукою. Окрім того, суддя призначив одинадцятиметровий у ворота господарів. Вирок виконав Влаховіч. А вже у компенсований до другого тайму час перевагу італійців подвоїв К'єза – "Стара синьйора" стає володаркою ще однієї путівки в 1/4 фіналу.