Ліга Європи. 1/8 Ліги Європи. Перші матчі

Манчестер Юнайтед – Бетіс – 4:1

Голи: Рашфорд, 6, Антоні, 52, Фернандеш, 58, Вегхорст, 84 – Перес, 32

Севілья – Фенербахче – 2:0

Голи: Жордан, 56, Ламела, 85

Ювентус – Фрайбург – 1:0

Гол: Ді Марія, 53

Манкуніанцям знадобилося лише 6 хвилин, щоб вирватися вперед. Після удару Фернандеша м'яч влучив у Феліпе, але його спритно підібрав Рашфорд і розстріляв ворота Бетіса. 25-й гол форварда "червоних дияволів" у всіх турнірах в цьому сезоні. Зокрема, 5-й у Лізі Європи – Рашфорд очолює бомбардирські перегони в турнірі.

Однак до перерви іспанці зуміли відновити статус-кво: дебютний гол за Бетіс забив Айосе Перес. У другій половині зустрічі Антоні після пасу Фернандеша знову вивів Манчестер Юнайтед уперед. А згодом Бруну записав у свій актив ще й гол. Масну крапку поставив Вегхорст – 4:1. Тож "червоні дияволи" частково реабілітувалися за історичну ганьбу в матчі з Ліверпулем в АПЛ (0:7).

У паралельному поєдинку Севілья – Фенербахче перший тайм минув без голів. А по перерві господарів вивів уперед Жордан, хоча й не обійшлося без рикошету. Ламела ж подвоїв перевагу іспанців.

У ще одному поєдинку Ювентус впорався із Фрайбургом. За "Стару синьйору" відзначився Ді Марія, забивши головою після навісу Костіча. Німці відповіли голом Гелера, але після перегляду VAR арбітр скасував взяття воріт через гру рукою.