Ліга конференцій. 1/8 фіналу. Матчі-відповіді

Сівасспор – Фіорентина – 1:4 (перший матч – 0:1)

Голи: Єшілюрт, 35 – Кабрал, 44, Міленковіч, 62, Гутас (А), 79, Кастровіллі, 90

Юргорден – Лех – 0:3 (перший матч – 0:2)

Голи: Мархвінскі, 77, Квеквескірі, 90+1, Скураш, 90+2

Вилучення: Даніельсон, 44

Слован – Базель – 2:2 (пенальті –1:4), (перший матч – 2:2)

Голи: Абубакарі, 12, Куцка, – 18 Калафйорі, 53, Амдуні, 90+3

Фіорентина мала мінімальну перевагу після першого матчу з турками. Гості могли покращити своє становище після ударів Кабрала та Мартінеса Кварта – не вистачило точності. Натомість півзахисник Сівасспора Єшілюрт скористався своїм шансом. Пройшов повз опонентів, вийшов на ударну позицію та з-за меж штрафного розстріляв ворота. Через кілька хвилин Кабрал зрівняв рахунок, вдало зігравши на добиванні.

По перерві Мандрагора з кутового навісив на Міленковіча, який головою скоригував мʼяч під праву стійку. Під завісу матч Гутас записав у свій актив автогол, а удар Кастровіллі зафіксував перемогу Фіорентини – 4:1. Італійці зіграють у чвертьфіналі!

У паралельному матчі туру Лех зустрічався з Юргорденом. Полякам було необхідно лише втримати результат, адже у першому матчі вони перемогли з рахунком 2:0. Господарі намагалися врятуватися, але ще на 44-й хвилині залишилися у меншості – арбітр показав червону Даніельсону за фол. По перерві Лех знищив суперника. Відзначилися Мархвінскі, Квеквескірі та Скураш.

Вінгер Динамо Георгій Цітаішвілі, який виступає на правах оренди за польський клуб, не увійшов навіть до заявки матчу через пошкодження.

Слован та Базель мали рівні шанси на матч-відповідь. Проте ще у першому таймі швейцарська команда пропустила двічі. Відзначилися Абубакарі та Куцка. Після відпочинку Калафйорі отримав м'яч у штрафному та відіграв один гол, а Амдуні перевів гру в овертайм. Жодна з команд не забила переможний гол, тому нас чекала серія пенальті, у якій сильнішим виявився Базель (4:1).