Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу

Наполі – Айнтрахт – 3:0 (перший матч – 2:0)

Голи: Осімхен, 45+2, 53, Зєліньскі, 64 (п)

Німецькі ультрас влаштували масштабний погром у Неаполі перед поєдинком, отримавши підтримку від давніх ворогів неаполітанців – фанів Аталанти. Втім, додати таким способом натхнення своїм улюбленцям німці не змогли. Після домашньої поразки 0:2 Айнтрахту потрібно було будь-що забивати, але італійці у першому таймі взяли м’яч під свій контроль і цілковито нейтралізувати атаку суперників.

Підопічні Олівера Гласнера спромоглися лише на два удари у бік воріт. Наполі теж не надто форсував події, але перед самим свистком на перерву все ж вийшов уперед. Маттео Політано навісив у штрафний майданчик, а Віктор Осімхен пробив головою в ефектному стрибку. Нігерієць став першим футболістом в історії Наполі, який зумів забити в обох матчах стадії плей-офф Ліги чемпіонів.

Невдовзі після перерви Віктор оформив дубль, чим практично вирішив долю протистояння. Забиваючи в падінні, Осімхен травмував руку і якийсь час навіть не міг підійнятися через біль. Але, отримавши допомогу лікарів, форвард продовжив матч. Міг нігерієць записати до свого активу і хет-трик, але Зєліньскі, заробивши пенальті, вирішив сам його і виконувати.

Гол поляка став останнім у матчі, тож, Наполі вперше у своїй історії пробився до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.