Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу

Порту – Інтер – 0:0 (перший матч – 0:1)

У першому матчі Інтеру вдалося вирвати мінімальну перемогу завдяки голу Ромелу Лукаку на 86-й хвилині. На власному ж полі португальці майже не дозволили підопічним Сімоне Індзагі думати про атаку. Порту з перших хвилин взяв контроль над м’ячем і вподовж матчу володів ним під 70% ігрового часу. Інтер шукав щастя в контратаках і дальніх ударах, але до справді небезпечних моментів біля воріт "драконів" справа доходила украй рідко.

Щоправда, й Порту, хоч і володів перевагою та бив по воротах куди частіше за суперників (21:11), за 90 хвилин створив не так багато шансів, які б можна було назвати 100-відсотковими. Показово, що чи не найкраща нагода господарів навіть не завершилася ударом – бразилець Галену не зміг обробити класну передачу партнера у штрафному майданчику Інтера. Італійці ж робили усе, аби втримати нічию. В одному з епізодів Дюмфріс буквально зняв шорти зі згаданого Галену.

Вже у компенсований час господарі таки могли вирвати перемогу. Але все той же Дюмфріс виніс м’яч з лінії власних воріт після удару Маркано, а за мить Онана перевів у стійку постріл Теремі. 0:0 – Інтер вперше з 2011 року виходить до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.