Чемпіонат Італії. Тур 26

Рома – Сассуоло – 3:4

Голи: Залевскі, 26, Дибала, 51, Вейналдум, 90+5 – Лор’єнте, 13, 18, Берарді, 45+4 (п), Пінамонті, 75

Вилучення: Кумбулла, 45+3

"Вовки" проводили цей матч без Жозе Моурінью, який відбуває дискваліфікацію за конфлікт із четвертим рефері у грі проти Кремонезе (1:2). Наскільки ця втрата серйозна стало зрозуміло ще до середини першого тайму. За 18 хвилин французький форвард Сассуоло Арман Лор'єнте встиг оформити дубль.

Залевскі зумів відіграти один м’яч, але кінцівка тайму перетворилася для римлян на справжнє жахіття. Албанський захисник Мараш Кумбулла виграв єдиноборство у своєму штрафному майданчику в Доменіко Берарді, але згодом для чогось копнув лежачого італійця – пенальті та вилучення. Сам же Берарді і реалізував одинадцятиметровий.

До честі "вовків", навіть у меншості вони змогли добряче покусатися в другому таймі. На гол Дибала відповів Пінамонті, але останнє слово все ж залишилося за Ромою, хай воно і не принесло їй очок. В компенсований час відзначився Вейналдум, забивши сьомий і останній гол у цій грі.

Римляни мають стільки ж очок, як і Мілан, що займає четверту сходинку, але "россонері" зіграли на матч менше, Сассуоло на 13-му місці.