Чемпіонат Італії. Тур 24

Кремонезе – Рома – 2:1

Голи: Тсаджаут, 17, Чофані, 82 (п) – Спінаццола, 71

На початку лютого команди зустрічалися у чвертьфіналі Кубка Італії, і Кремонезе здобуло тоді сенсаційну перемогу (2:1). Те, що той успіх був не випадковим підопічні Давіде Беллардіні взялися демонструвати вже у першому таймі. 23-річний вихованець Мілана Френк Тсаджаут забив свій другий гол у Серії А класним ударом з лінії штрафного майданчика.

Ромі, попри відчутну перевагу у володінні м’ячем, не вдавалося створювати багато гострих моментів. А вже на початку другого тайму "вовки" ще й залишилися без підказок головного тренера. Жозе Моурінью взявся аж занадто активно доводити щось четвертому арбітру і отримав червону картку від головного судді. Спінаццола таки повернув паритет, реалізувавши вихід сам на сам у середині другого тайму, але невдовзі господарі отримали право на пенальті, що реалізував Чофані і приніс тим самим Кремонезе першу перемогу в нинішньому чемпіонаті Італії.

Команда Баллардіні завдяки тріумфу підійнялася на передостанню сходинку Серії А, Рома тепер п’ята і на 1 бал відстає від Лаціо.