АПЛ. 27-й тур

Ньюкасл – Вулверхемптон – 2:1

Голи: Ісак, 26, Альмірон, 78 – Поденсе, 68

У попередньому турі АПЛ Ньюкасл поступився Манчестер Сіті (0:2), а Вулверхемптон мінімально програв Тоттенхему (0:1).

"Сороки" вийшли вперед на 26-й хвилині. Майстер стандартів Тріпп'єр вкотре продемонстрував майстерність, філігранно навісивши зі штрафного, а Ісак виграв боротьбу на другому поверсі – 1:0. Невдовзі подвоїти перевагу господарів мав нагоду Гімараєш, відгукнувшись на простріл з флангу, але влучив у поперечку. Згодом блискучий шанс був у Вулверхемптона, але Поденсе закрутив м'яча у ліву стійку.

У першому таймі Ньюкасл завдав 5 ударів у площину воріт, "вовки" відповіли тільки одним. Проте рахунок до перерви залишився незмінним.

На 68-й хвилині автор гольової передачі Тріпп'єр ледь не перетворився на антигероя для "сорок". Захисник гостей впав у своєму штрафному, вибивши м'яч просто під ноги Хвану. Корейський форвард миттєво скористався цим королівським подарунком і зрівняв рахунок.

Однак Ньюкасл зумів врятуватися завдяки голу Альмірона. 2:1 – після цієї перемоги підопічні Едді Хау знову піднялися у єврокубкову зону (5 місце, 44 пункти), витіснивши звідти Ліверпуль. Вулверхемптон посідає 13 сходинку – 27 очок.