Нагадаємо,у першому матчі 1/8 ЛЄ "гірники" розписали бойову нічию з нідерландським суперником – 1:1. За "помаранчево-чорних" відзначився Ракицький, голом відповів Бульяуде. Фінальну крапку в цьому протистоянні команди поставлять у Роттердамі 16 березня.

На офіційному сайті Шахтаря цитують Йовічевіча: "Результат кращий, ніж гра, яку ми показали. Можливо, опонент відчув незіграність в останній лінії і накривав нас набагато активніше, ніж це робить зазвичай, що ускладнило нам життя. За нашу гру у фазі оборони всій команді я можу лише подякувати, хоча ми не показали свого рівня.

Матч видався важким. Фейєнорд – хороша команда, яка 14 матчів поспіль не програє. Якщо на такому рівні в тебе випадає один гравець, то це вже може бути проблемою. Ми досі б’ємося за чвертьфінал, а є багато клубів, які вже наш матч дивилися по телевізору. Повинні пишатися командою, яка билася за Україну. Не потрібно запитань про те, що хтось недопрацював. Хто недопрацював? Усі на полі буквально блювали, і ми повинні цим пишатися. Не вийшло якісної та естетичної гри, яку ми показували раніше, – я згоден. Фейєнорд точно заслуговував на гол, бо команда була хорошою і переважала нас. Ми не були настільки швидкими на підбираннях, якщо вони грали на п’ятій чи шостій передачі, то ми тільки на четвертій.

Якщо ми додамо, а ми вже стільки разів показували, що можемо це зробити, то маємо шанс пройти далі. Нам не забили три чи чотири м’ячі, як говорили букмекери, хоча я на це і не зважаю. Усі казали, що ми абсолютний аутсайдер цієї пари, і нам би мали забити цілу торбу голів".