Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу

Челсі – Борусія Д – 2:0 (перший матч – 0:1)

Гол: Стерлінг, 43, Хаверц, 53 (п)

Челсі створив достатньо нагод забити у першій зустрічі з "джмелями", та все ж зазнав мінімальної поразки. З того часу підопічні Грема Поттера встигли двічі поступитися в АПЛ, але, зрештою, таки перервали шестиматчеву безвиграшну серію, здолавши Лідс (1:0). Борусія натомість до матчу-відповіді з Челсі виграла десять поспіль поєдинків.

Власне ж друга гра плей-офф ЛЧ між командами розпочалася із затримкою через те, що автобус німців застряг у лондонському заторі. Коли ж суперники врешті почули стартовий свисток, "пенсіонери" без зайвих роздумів кинулися відігруватися. За перші 8 хвилин Челсі встиг завдати трьох ударів з меж карного майданчика. Борусія відповіла класним штрафним від Ройса – лондонців врятував Кепа. Цей удар став одним з лише двох для гостей за перший тайм.

Челсі ж продовжив створювати моменти, і один з аж 11 пострілів таки досяг мети. Стерлінг спочатку не поцілив по м’ячу після передачі Чілвела, але з другої спроби таки пробив, не залишивши шансів Майєру.

Вже на початку другого тайму Вольф зіграв рукою у своєму штрафному майданчику. Хаверц з одинадцяти метрів струснув стійку, але, на його щастя, гравці Борусії занадто швидко забігли у штрафний майданчик і тим самим подарували Каю другу спробу. Цього разу німець не схибив.

Після цього "джмелі" нарешті прокинулися, але втілити перевагу в бодай один забитий гол так і не змогли. Челсі вистояв та пробився до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Михайло Мудрик другий поспіль матч просидів на лаві запасних.