Ла Ліга, 24 тур

Бетіс – Реал – 0:0

Барселона виграла свій матч і збільшила відрив від Реала до 10 очок, тому мадридці не мали права на помилку. Команда Анчелотті приїхала в гості до Бетіса, який мав серію з 3 перемог і сам думає про важливу боротьбу за зону ЛЧ. Андрій Лунін через гастроентерит не потрапив навіть до заявки "вершкових".

Реал ліниво розпочав зустріч, але міг відкрити рахунок першим ударом. На 12-й хвилині Родріго заробив дуже небезпечний штрафний. Бензема забив завдяки рикошету, але повтор обірвав радість гостей – м'яч у польоті торкнувся руки Рюдігера.

Цей момент виявився ледь не головним за весь тайм. Реал наче продовжив кубковий матч проти Барселони, де також були величезні проблеми з ідеями на чужій третині поля. Мадридцям лише раз вдалося вивести Вінісіуса на простір в районі позначки пенальті, проте бразилець запустив м'яч високо над воротами. Команда Анчелотті так і пішла на перерву без жодного пострілу в площину воріт. Бетіс міг похизуватися лише двома млявими ударами на старті гри.

На 49-й хвилині Реал нарешті виправив свою ганебну статистику ударів. Вінісіус увірвався до карного майданчика та відкотив на Бензема, який влучив у ворота – Браво не дрімав. Ще кращий момент створив Бетіс, проте Куртуа на дивовижних рефлексах встиг викинути руку під постріл Іглесіаса з близької відстані.

Бензема налякав всіх фанатів Реала. Володар "Золотого м'яча" схопився за коліно після зіткнення і кілька хвилин помітно кульгав. Все минулося благополучно, і Карім продовжив гру.

Бетіс знову повернув матч до зручного сценарію – Реал переходить центр поля, але далі настає ступор. З наближенням фінального свистка команда Анчелотті ставала ще безнадійнішою. Себальйос і Віні били упродовж 75-ї хвилини – неточно та ще один сейв Браво.

"Вершкові" вдруге поспіль розписали нічию, відпустивши Барсу на 9 пунктів. Також мадридці знову не змогли забити після 0:1 в кубковій зустрічі з каталонцями.