Кубок Франції. 1/4 фіналу

Марсель – Аннесі – 2:2 (6:7 в серії пенальті)

Голи: Верету, 29, Режі, 90+6 – Діон, 53, Муанга, 59

Нереалізований пенальті: Санчес, 84

У 1/8 фіналу Марсель вибив ПСЖ, а Руслан Маліновський забив переможний гол. У чвертьфіналі Кубка суперником підопічних Тудора став Аннесі, який посідає 10 місце у другому дивізіоні Франції.

Марсель стартував активніше та створив кілька моментів у атаці. На 21-хвилині Маліновський вивів Клосса віч-на-віч з кіпером, а той забив, однак рефері скасував взяття воріт через офсайд. Згодом і сам українець отримав свій шанс, але промахнувся.

Зрештою, на 29-й хвилині "олімпійці" таки відкрили рахунок. Верету отримав класну передачу та поцілив у рамку воріт. Гості нічим не змогли відповісти. Під завісу тайму Маліновський виконав штрафний та приголомшливим ударом перевірив на міцність поперечину воріт.

По перерві гравці Аннесі зрівняли. Діон змістився з правого флангу до центру та результативно пробив, а через кілька хвилин Муанга замкнув подачу з кутового та вивів гостей вперед. На 67-й Маліновський покинув поле, замість нього з'явився Вітінья. В українця вийшов не надто вдалий матч, адже він змарнував кілька хороших моментів та багато втрачав м'яч.

Команда Тудора заграла активніше, проте реалізація була не на їхньому боці. Наприкінці тайму Марсель заробив пенальті, арбітр зафіксував гру рукою. До позначки підійшов Санчес, але кіпер парирував. Вже у компенсований час 18-річний дебютант Рнжі врятував Марсель, перекинувши Кальєна з гострого кута. Переможця визначали у серії пенальті.

Аннесі не забив перший же удар – сейв Пау Лопеса. У Марселя свою спробу не реалізував Тавареш, який програв дуель Кальєну. 4:4 після основної серії, а вирішальний пенальті не забив Балерді. Аннесі вперше у своїй історії вийшов у півфінал Кубка Франції!