Центральний матч 25-го туру АПЛ відбудеться у неділю, 26 лютого. Стартує лондонське дербі о 15:30 за київським часом. За перебігом дуелі можна буде стежити на платформі Megogo за наявності відповідної підписки.

Для підопічних Грема Поттера триває темна смуга. Загалом вони не перемагали у п'яти поєдинках поспіль. Зокрема, у двох останніх матчах Челсі зазнав болючих поразок. У першій грі 1/8 Ліги чемпіонів мінімально поступився дортмундській Борусії (0:1), а потім з таким же рахунком програв андердогу АПЛ – Саутгемптону. Українському вінгеру "синіх" Михайлу Мудрику перепало чимало критики – мовляв, він один із головних винуватців у цих поразках. У турнірній таблиці регулярного чемпіонату "пенсіонери" йдуть лише на 10-й позиції.

Тоттенхем розташувався на 4-му щаблі в АПЛ. У попередньому турі підопічні Антоніо Конте здолали Вест Хем (2:0). Однак у Лізі чемпіонів їх, як і Челсі, спіткала невдача. "Шпори" на виїзді поступилися Мілану (0:1).

Тоттенхему у цій грі не допоможуть Бентанкур і Льоріс, у яких травмовані коліна. У лазареті суперників перебуває Аспілікуета – капітана "синіх" моторошним ударом ногою в голову відправив у "нокаут" захисник Саутгемптона. Від ушкоджень також відновлюються Канте, Менді та Пулічіш.

Надійний букмекер FAVBET у поєдинку Тоттенхем – Челсі мінімальним фаворитом вважає "шпори". Коефіцієнт на їхню перемогу становить 2,55 бала, на звитягу команди Мудрика – 2,97. Нічию оцінюють в 3,35 бала.

Водночас фахівці не очікують надто результативного матчу. Коефіцієнт на тотал більше 2,5 становить 2,11. На аналогічний тотал менше – 1,82.