Протистояння Реал – Атлетіко відбудеться у суботу, 25 лютого. Початок о 19:30 за київським часом. Стежити за поєдинком команди Луніна можна буде на платформі Megogo за наявності відповідної підписки.

"Бланкос" до цієї гри підходять у хорошому гуморі. Кілька днів тому вони розгромили Ліверпуль у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (5:2). У Прімері Реал востаннє зустрічався з Осасуною, яку здолав з рахунком 2:0. Зараз команда Анчелотті йде на другому місці у Ла Лізі (51 пункт), відстаючи від Барселони на 8 очок. У матчі проти Атлетіко "вершковим" через травми не допоможуть Родріго і Девід Алаба.

Підопічні Сімеоне минулого тижня мінімально обіграли Атлетік (1:0). "Матрацники" розташувалися на четвертому місці в турнірній таблиці. У їхньому лазареті напередодні мадридського дербі перебуває чемпіон світу Де Пауль.

Надійний букмекер FAVBET явним фаворитом у цій дуелі вважає Реал. Коефіцієнт на перемогу підопічних Анчелотті – 1,83, на звитягу Атлетіко – 4,65. Ймовірність нічиєї оцінюють у 3,70.

Фахівці схиляються до того, що обидвом клубам вдасться відзначитися. Коефіцієнт на це 1,85. На те, що хоча б одна з команд не заб'є – 1,96.