Матч РБ Лейпциг – Манчестер Сіті відбудеться 22-го лютого, стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом. Цікаво, що минулого сезону ЛЧ суперники зустрічались у груповій стадії. На виїзді підопічні Гвардіоли поступилися (1:2), а вдома розгромили "биків" з рахунком 6:3.

РБ Лейпциг не без труднощів пробився у плей-офф Ліги чемпіонів поточного сезону, посівши друге місце в квартеті з Шахтарем, Реалом та Селтіком. На старті німці з крахом програли "гірникам" (1:4) та Реалу (0:2). Однак новоспечений наставник Марко Розе допоміг "бикам" оговтатись та вирвати перемогу в інших 4 поєдинках, скинувши Шахтар у ЛЄ.

Натомість Манчестер Сіті вийшов у плей-офф з першого місця в групі, де суперниками "містян" були Боруссія, Севілья та Копенгаген. Ерлінг Холанд відвантажив 5 голів у ворота опонентів з квартету. Більше за нього відзначалися лише Мбаппе та Салах – в обох по 7 забитих м'ячів.

Найбільшою втратою для РБ Лейпциг став Нкунку. Крістофер на днях повернувся до команди після розриву сухожилля лівого коліна, однак награв лише 22 хвилини проти Вольфсбурга. Місце в основі йому навряд прибережуть.

Тоді як у таборі Гвардіоли матч пропустять Ляпорт і Де Брюйне. Вони не потрапили до заявки на поєдинок з невідомих причин. Вчора обидва гравці пропустили тренування.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом матчу Манчестер Сіті. Коефіцієнт на перемогу "містян" в основний час становить 1.89. Звитяга РБ Лейпциг оцінюється у 4.50. Цінник нічиєї – 3.60.

Експерти очікують на результативний поєдинок. На тотал голів більше 2,5 можна зарядити з коефіцієнтом 1.96. Аналогічний тотал менше – 1.95. Гол Холанда помножить ставку на 1.83. Забитий м'яч Хуліана Альвареса оцінюється коефіцієнтом 2.50.