Матч Ренн – Шахтар відбудеться у четвер, 23 лютого, та розпочнеться о 22:00 за Києвом. Перша зустріч команд у Польщі завершилась трохи несподіваною перемогою "гірників" (2:1).

Ігор Йовічевіч взяв на поєдинок 28 гравців. Зимові новачки Георгій Гочолейшвілі, Кевін Келсі та Ярослав Ракицький теж у списку. Поки Шахтар готується до відновлення УПЛ, чемпіонат Франції перебуває у розпалі. На вихідних Ренн впевнено розібрався з Клермоном. Муїнга відзначився дублем. Команда Женезіо йде у топ-5 Ліги 1, проте в останніх шести поєдинках зазнала 4-х поразок, зокрема, від Шахтаря.

Головним арбітром матчу-відповіді між Ренном та Шахтарем стане 41-річний німець Тобіас Штілер. Останній перетинався з "гірниками" у сезоні 2016/17, коли Шахтар впевнено обіграв Брагу на груповому етапі ЛЄ (2:0).

Надійний букмекер FAVBET не вважає Шахтар фаворитом матчу-відповіді. Гостьовий тріумф підопічних Йовічевіча прирівнюється до сенсації – коефіцієнт 5.00. Натомість Ренн може перевернути ситуацію у рідних стінах – 1.73. Цінник нічиєї – 4.10.

Зате "гірники" володіють трохи вищими шансами пробитися до 1/8 фіналу за підсумком двох матчів. На прохід української команди можна поставити з коефіцієнтом 1.78, а французів – 2.11. У додатковий час Шахтар теж мав би перевагу – 13.00 проти 15.00.

Фахівці прогнозують результативний футбол. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється коефіцієнтом 1.25, аналогічний тотал менше – 4.00. Ставка на "підсумковий результат" з перемогою Шахтаря дозволить збільшити виграш у понад 6 разів (6.10).

Пряма трансляція Ренн – Шахтар буде доступна на платформі MEGOGO та Volia TV. Початок передматчевої студії – 21:00.