"Щасливий бути тут, у цьому великому клубі. Радію, що мене запросили. Зараз настав час долучитися до команди та навчитися з нею якнайбільшого. Усі чудово мене прийняли. Тарас Степаненко познайомив мене з командою. Дуже радію цьому. Ми говорили з ним про мови. Тарас допоможе мені з англійською, а я йому з іспанською.

Я тренувався у складі збірної, коли зі мною зв'язались. Дуже зрадів. Шахтар – відмінна команда, яка допомагає гравцям зростати. Тож це також сприяло тому, аби пристати на пропозицію та приїхати сюди у доброму гуморі. Гратиму під номером 18, тому що під ним я забив свій перший гол. Я дивився гру Шахтаря з Реалом, бачив боротьбу "гірників" з великими клубами. У матчах Шахтаря я бачу інтенсивність гри своєї команди, дисципліну. Також хочу навчитися цього.

Передусім у Шахтарі я хочу адаптуватись до команди та партнерів, а потім вже допомогти з голами та титулами. Щодо філософії команди й тренера, то все чудово: висока інтенсивність, акцент на пресингу та інших моментах, що допоможуть нам домагатися своїх цілей.

Я просто бажаю Україні йти далі. Сподіваюсь, це (війну – прим.) вдасться завершити якнайшвидше, щоб повернутися до легших часів", – сказав Келсі прес-службі "помаранчево-чорних".

Нагадаємо, 18-річний венесуелець підписав контракт з Шахтарем до 2028 року.