1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Перший матч

Інтер – Порту – 1:0

Гол: Лукаку, 86

Вилучення: Отавіо, 78

Інтер у груповому етапі обійшов Барселону та Вікторію Пльзень, але пропустив вперед Баварію. Натомість Порту вийшов переможцем у квартеті, а одразу за ним розташувалися Брюгге, Байєр та Атлетіко.

Інтер одразу взяв гру під свій контроль, а супернику довелося відбиватися. Чалханоглу знайшов вільний простір на межі карного майданчика та цілив у ліву дев'ятку, але голкіпер виручив. Згодом Порту активізувався й створив кілька небезпечних моментів – один із них завершився ударом Груїча вище воріт.

Між футболістами обох команд розпочалася перепалка після того, як Заїду знехтував правилами фейр-плей, не повернувши м'яча господарям. Отавіо одразу побіг до воріт Інтера. У підсумку – жовті картки для Отавіо та Ді Марко. Під завісу тайму Бастоні мав виводити господарів вперед ударом головою – Кошта знову зіграв надійно.

По перерві Онана довелося рятувати свою команду. Спочатку він відбив постріл Заїду, а одразу після цього парирував добивання Таремі. Неймовірна майстерність голкіпера! За кілька миттєвостей Барелла приборкав м'яч та запустив гармату – не вистачило точності.

На 78-й хвилині Отавіо отримав другу жовту за і залишив Порту в меншості. Інтер скористався моментом та розмочив рахунок. Лукаку вдало зіграв на добиванні та розстріляв ворота Порту. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Інтера з рахунком 1:0.

Зазначимо, що матч-відповідь між командами відбудеться 14 березня. Стартовий свисток пролунає о 22:00.