Товариський поєдинок

Динамо – Рига – 1:1

Голи: Царенко, 79 – Йоїч, 54

Напередодні підопічні Луческу розписали "суху" нічию з турецьким клубом Адана Демірспор. Суперники здивували тим, що заборонили транслювати другий тайм зустрічі.

Наступними опонентами киян стали віце-чемпіони Латвії. У складі Риги варто відзначити українського півзахисника Вакулка та екс-форварда Ворскли бразильця Рангела, який ще два роки тому забивав Динамо в УПЛ. Порівняно зі вчорашнім спарингом, Луческу залишив у стартовому складі лише Нещерета, Волошина та Перріса, давши змогу молоді проявити себе.

У першому таймі команди не надто потішили вболівальників яскравими моментами. М'яч більш контролювали кияни, однак створити реальну загрозу воротам суперника не змогли.

По перерві Караваєв замінив Малиша, а Дубінчак Вівчаренка. Вже на старті другого тайму "біло-сині" пропустили. Сойсало без труднощів пройшов правим флангом і знайшов у штрафному Йоїча – той головою переправив м'яча у ворота Динамо. Одразу після пропущеного голу Луческу випустив Беніто і Гармаша.

На 79-й хвилині від поразки киян врятував Антон Царенко. Отримавши м'яч у центрі штрафного рижан, хавбек на замаху прибрав суперника і зрівняв рахунок. 1:1 – підопічні Луческу ледь врятувалися від поразки.