Марсель у попередньому турі розібрався з Клермоном (2:0), а Тулуза впевнено перемогла Ренн з рахунком 3:1. Український легіонер Руслан Маліновський не потрапив у стартовий склад на матч між командами.

Господарі шокували Марсель вже на 3-й хвилині матчу. Деслер скинув на Даллінга, який з близької відстані розстріляв ворота суперника. Тулуза продовжила тиснути на суперника. Даллінга міг оформити дубль, проте пробив прямо в голкіпера. У складі Марселя відзначимо Клосса – цілився у ближню дев'ятку, але Дюпе кінчиками пальців парирував.

По перерві Тудор вирішив зняти Унахі та випустив на поле Маліновського. Українець після подачі кутового пробив, влучив у суперника, а вже від нього м'яч відлетів прямо у ноги Мбемба – конголезець не схибив. Через кілька миттєвостей Ундер подвоїв перевагу Марселя ударом під ліву стійку.

Під завісу матчу Тавареш прокинув повз захисника та низом вистрілив у ціль. Тулуза відповіла на це ударом Онайву. Матч завершився перемогою Марселя – 3:2. За цей поєдинок Маліновський отримав оцінку 7,1 від Sofascore. Українець віддав 14 точних передач (87,5% від загальної кількості) та п'ять разів вийшов переможцем у боротьбі за м'яч.

Отже, підопічні Тудора піднялися на друге місце у Лізі 1 з 52 очками. Від ПСЖ команда відстає на 5 балів. Натомість Тулуза – на 11 сходинці (32 пункти).