Мессі, Неймар і Мбаппе з’явилися у стартовому складі. ПСЖ хотів реабілітуватися за серію провалів. Команда Гальтьє вилетіла з Кубка Франції, без шансів поступилась Монако, не зуміла нав’язати боротьби Баварії у Лізі чемпіонів. Місцева преса накинулась на зірок команди та головного тренера, дісталося Кампушу за трансфери іспанців – Солера і Фабіана. Словом, криза зачепила весь спортивний проєкт.

Лілль Фонсеки перед візитом на Парк де Пренс здобув дві перемоги поспіль. Спочатку п’ята команда Ліги 1 дала Шахтарю безкоштовний майстер-клас з протидії Ренну (3:1), а потім розібралася з новим клубом Соболя (2:0). Та це не мало жодного значення, адже в першому колі парижани рознесли “догів” на їхньому ж полі 7:1.

На перших хвилинах матчу здавалося, що криза ПСЖ минула. Мессі класно прорвався у штрафний та пробив низом – кіпер потягнув. Джонатан Девід відповів пострілом під поперечку, цього разу рятувати свою команду довелося Доннаруммі.

Вже за мить парижани відкрили рахунок завдяки ефектному штурму Мбаппе. Кіліан вийшов 1 в 4, буквально прослизнув між двох захисників та забив. Вже за 7 хвилин Неймар подвоїв – Вітінья подарував бразильцю стовідсоткову нагоду. Бафоде Діакіт скоротив відставання до мінімуму перед свистком на перерву.

У другій половині Лілль оформив дивовижний камбек. Спершу "мастифи" вивели з гри Неймара, жорстко зустрівши на середині поля. Бразилець покинув газон на ношах. Далі Верратті привіз пенальті у власні ворота, Джонатан Девід реалізував 11-метровий. Вже невдовзі Гомеш передачею через половину поля вивів Бамба на побачення з Доннаруммою – 3:2.

Лідери парижан спромоглися на фінальний штурм. Бернат та Мбаппе створили класну комбінацію – Хуан обігрався з партнером, прослизнув у штрафний та скинув на Кіліана, який у дотик забив. У доданий арбітром час Мессі заробив штрафний та сам його реалізував – м'яч рикошетом від стійки залетів у сітку.

Отже, ПСЖ здобуває 57 очок та продовжує лідирувати у турнірній таблиці, відірвавшись від Маліновського і Ко на 8 балів. Лілль розташувався на 5 місці (41 пункт).