АПЛ. 24-й тур

Евертон – Лідс – 1:0

Гол: Коулмен, 64

Ноттінгем Форест – Манчестер Сіті – 1:1

Гол: Вуд, 84 – Сілва, 41

Евертон та Лідс підійшли до матчу, осівши на дні турнірної таблиці. Цей поєдинок став третім для Шона Дайча на посаді головного тренера "ірисок". Натомість "павичі" нещодавно попрощались з Джессі Маршем та перебувають у пошуках нового наставника. Команда не перемагала в АПЛ з 5 листопада.

Віталій Миколенко вже традиційно потрапив у стартовий склад Евертона. Мопе і Тарковскі створили непогані моменти у першій половині, втім так і не змогли розмочити рахунок. Перед свистком на перерву суперники не впоралися з емоціями. На полі розпочалась штовханина, однак арбітр зняв напругу кількома "гірчичниками".

Миколенко класно підключався до атак та навіть завдав одного удару по воротах – кіпер без проблем потягнув м'яч. Долю матчу судилося визначити Коулмену. На 64-й хвилині капітан ліверпульців класно прорвався у штрафний суперника та забив ефектний гол з гострого кута. Евертон покинув зону вильоту – 16 місце, 21 пункт. Лідс на 19 місці з 19 очками.

У паралельному поєдинку Манчестер Сіті розписав нічию з Ноттінгем Форест. Сілва відкрив рахунок ще у першому таймі, однак Вуд під завісу матчу врятував "лісорубів" від поразки. Отже, "містяни" (52 бали) опустились на 2 сходинку, повернувши лідерство Арсеналу (54 пунктів).