Ла Ліга. Тур 21

Реал – Ельче – 4:0

Голи: Асенсіо, 8, Бензема, 31 (П), 45+1 (П), Модріч, 80

Реал напередодні переміг на клубному ЧС. Український голкіпер Андрій Лунін заміняв травмованого Тібо Куртуа та став першим представником нашої країни, який виграв цей турнір. Натомість у попередньому турі чемпіонату Іспанії "вершкові" несподівано поступилися Мальорці (0:1). За цей матч Андрій отримав оцінку 6,5. Натомість Ельче обіграв Вільяреал – 3:1. Куртуа не встиг відновитися до гри з аутсайдерами Ла Ліги, тому українець знову вийшов у стартовому складі.

"Вершкові" агресивно розпочали поєдинок та забрали м'яч під свій контроль. Це призвело до забитого голу ще на 8-й хвилині матчу. Асенсіо увірвався до карного майданчика, обіграв кількох опонентів та розстріляв ворота.

Невдовзі Роко припустився помилки й зіграв рукою у власному штрафному. Арбітр призначив пенальті. Бензема холоднокровно реалізував 11-метровий, відправивши м'яч у дев'ятку. Господарі дещо розслабилися та дозволили супернику занадто багато. Анхель Кармона міг забивати, проте м'яч пролетів поруч з правою стійкою. Відзначимо, що Лунін контролював ситуацію та був готовий парирувати небезпечний удар.

Під завісу тайму Гонсалес зніс брутальним підкатом суперника – арбітр вказав на 11-метрову позначку. Бензема знову влучив та оформив дубль. Натомість футболістам Ельче не вдалося завдати жодного удару в площину воріт, тому Лунін залишився фактично без роботи.

По перерві підопічні Анчелотті продовжили домінувати. Родріго вийшов на побачення з голкіпером, але Бадія у стрибку нівелював небезпеку. Краще реалізувати свій момент вийшло у Модріча – хорват красиво влучив у ліву дев'ятку. Свисток арбітра зафіксував перемогу "вершкових" з рахунком 4:0. Луніну не довелося робити жодного сейву у цьому матчі.

Отже, Реал на другому місці в Ла Лізі з 48 очками та відстає від Барселони на 8 балів. Натомість Ельче залишився на дні турнірної таблиці з 9 пунктами.