Бундесліга, 20 тур

Баварія – Бохум – 3:0

Голи: Мюллер 41, Коман, 64, Гнабрі, 74

Вердер – Борусія Д – 0:2

Голи: Байно-Гіттенс, 67, Брандт, 85

Баварія протягом першого тайму значно переважала суперника за всіма показниками, однак відкрити рахунок вдалося лише на 41-й. Мюллер уник офсайдної пастки та спокійно переграв кіпера ударом з межі штрафного.

По перерві мюнхенці подвоїли перевагу – Коман пробив повз воротаря. Згодом підопічні Нагельсмана заробили пенальті, який взявся виконувати Гнабрі. Півзахисник зробив рахунок розгромним. Коман міг оформлювати дубль, але м'яч пролетів над поперечиною. Гравці Бохума так і не створили небезпеки у штрафному суперника. Тож матч завершився перемогою Баварії.

Таким чином, мюнхенці залишаються лідерами турнірної таблиці (43 очки), а Бохум розташовується на 15-й сходинці (19 пунктів).

У паралельному матчі Борусія Д зустрічалася з Вердером. У першому таймі обидва колективи створили кілька моментів, але відкрити рахунок так і не вдалося.

Лише по перерві Байно-Гіттенс користався нагодою та завдав удару в лівий кут воріт – 0:1. Команда Терзіча більше пробивала по воротах, на що суперники не мали чим відповісти. Натомість "джмелі" забили вдруге. Під завісу зустрічі Брандт увірвався у карний майданчик та завдав дивовижного удару.

Борусія Д піднялася на другу сходинку Бундесліги, набравши 40 очок, а Вердер опустився на 9 місце (27 балів).