Вже на першій хвилині зустрічі рахунок на табло змінився. Ньйонто вправно прийняв м'яч від Бемфорда та влучно пробив у нижній кут воріт, шокувавши Манчестер Юнайтед. Господарі точно не очікували такого початку від клубу, який перебуває за крок до зони вильоту.

Врятувати ситуацію спробували Гарначо та Забітцер – обом не вистачило влучності. "Червоним дияволам" так і не вдалося відновити паритет до перерви, адже гості грамотно грали в обороні та шукали свої шанси в контратаках.

На початку другого тайму Лідс подвоїв рахунок завдяки автоголу Варана, який у спробі перехопити м'яч перенаправив його у власні ворота. Проте на 62-й хвилині Рашфорд відгукнувся у штрафному на передачу партнера та красиво влучив у ціль. Невдовзі Санчо зрівняв рахунок, остаточно відновивши інтригу в матчі.

Мальє довелося рятувати свою команду після удару головою від Варана, а згодом парирував постріл Фреда. Футболісти МЮ продовжували тиснути та робити спроби забити, але марно. Фінальний свисток зафіксував бойову нічию – 2:2.

Отже, "червоні дияволи" мають у своєму активі 43 очки та посідають третє місце. Натомість Лідс опинився на 16 сходинці з 19 очками.