У 235-му матчі в серії культового протистояння Інтера та Мілана номінальним господарем та фаворитом були підопічні Індзагі.

В останніх 20 очних зустрічах десять разів перемогу здобували "нерадзуррі", у п'яти матчах перемагали "россонері", ще п'ять разів міланське дербі завершувалося нічиєю.

Менш як місяць тому Інтер розбив найпринциповішого опонента у поєдинку за Суперкубок – 3:0. Матч Серії А відбувався за схожим сценарієм. "Синьо-чорні" відразу захопили ініціативу і раз за разом атакували ворота Тетерушану. Стовідсоткових гольових моментів не було, але напруга у карній зоні номінальних гостей не вщухала. А от "червоно-чорні" вкрай рідко "огризалися" власними контрвипадами.

На 34-й хвилині Інтер цілком заслужено повів у рахунку. Після подачі з кутового у виконанні Чалханоглу Лаутаро Мартінес трохи несподівано виграв другий поверх і філігранно головою переправив м'яч у сітку воріт. 1:0 після першого тайму.

По перерві гра вирівнялася. Мілан уже частіше підбирався до воріт суперника, але до гострих епізодів, чи тим паче ударів, майже не доходило. Удар Діаса з-за меж штрафного став розминкою для Онана.

На 90-й Лаутаро Мартінес забив вдруге, але після перегляду VAR рефері скасував гол – форвард "нерадзуррі" перебував у офсайді. Отож, 1:0 у підсумку. Мілан не виграє ось уже сьомий матч поспіль. Жахлива серія відкинула "россонері" на шосту сходинку Серії А (38 очок). Інтер зберіг другу позицію – 43 бали.