Три поспіль попередні матчі Баварії у Бундеслізі закінчилися з однаковим рахунком 1:1. Те, що традиція врешті перерветься, стало зрозуміло вже на 14-й хвилині протистояння з Вольфсбургом. Річ у тім, що за такий короткий відрізок часу Кінглсі Коман встиг оформити дубль.

Буквально через кілька хвилин Мюллер красивим ударом головою довів рахунок до розгромного. Справа здавалася зробленою, але суперники приберегли ще чимало цікавого на решту зустрічі. Наприкінці тайму Камінскі відквитав один м’яч для господарів, а на початку другої половини Кімміх отримав другу жовту.

Вже у меншості четвертий гол Баварії після ефектного сольного проходу забив Джамал Мусіала. 19-річний вундеркінд – найкращий бомбардир Баварії у чемпіонаті (10 м’ячів). Маттіас Сванберг знову скоротив відставання господарів до двох м’ячів. Невдовзі Герхардт, здавалося, довів інтригу до максимуму, але його гол скасували через порушення правил.

Баварія завдяки перемозі повернулася на верхівку турнірної таблиці. Уніон Берлін відстає лише на 1 очко, Борусія Дортмунд – на 3.