Український голкіпер "вершкових" несподівано потрапив у стартовий склад команди через те, що Куртуа відчув дискомфорт під час розминки. Для Луніна цей матч став 8-м у поточному сезоні. Три з семи попередніх поєдинків Андрій відстояв на нуль.

Та збільшити кількість "сухих" матчів українцю не вдалося. Вже на 13-й хвилині Начо оформив курйозний автогол. Гравець Мальорки у воротарському майданчику мадридців головою відгукнувся на навісну передачу, стоячи спиною до Луніна. М'яч рикошетом від Начо за дивовижною дугою влетів у дальню дев'ятку – безсилий Андрій лише провів його поглядом.

По перерві Реал отримав право пробити пенальті після фолу Райковіча. Сербський кіпер вже за мить реабілітувався, потягнувши 11-метровий Асенсіо. До фінального свистка "бланкос" так і не змогли врятуватись від поразки. У Рюдігера був шанс повторити драматичний гол на останніх хвилинах, як у матчі з Шахтарем в групі ЛЧ, втім цього разу оборонцю забракло влучності.

Отже, Реал залишається на 2 місці з 45 очками та ризикує збільшити відставання від Барселони (50 очок + матч у запасі). Мальорка – на 10 позиції, 28 балів.