"Очевидно, це був жахливий початок. Два голи – так не повинно було статися. Але це сталося. Ми мали краще захищатися. У той період ми були пасивними, і я не можу цього пояснити. Цьому немає виправдання.

Чому пропустили два голи на самому початку? Я так розчарований і злий через перші 15 хвилин, що не можу підібрати для цього слів. Я знову стою тут, і на цей раз у мене немає жодних пояснень, вибачте. Гол у другому таймі був, мабуть, першим, коли вони перетнули лінію штрафного майданчика. Але ми мали свої шанси для взяття воріт, і ми могли скоротити відставання в рахунку.

Зрештою правильно, що ми програли. Тому що, коли ти так починаєш матчі в АПЛ, то нічого не заслуговуєш. "Вовки" чесно заробили ці три очки", – наводить слова Клоппа ВВС.

Також у тренера запитали, чи зможе він виправити ситуацію та повернутися з Ліверпулем до зони єврокубків.

"Як я можу не турбуватися? Я не можу сидіти тут і говорити, що все гаразд і ми впоралися. Це не так. Мене запитали, чи це не пов'язано з минулим сезоном, де ми зіграли 63 матчі. Зрозуміло, що це вплинуло на першу частину сезону, але як довго ми хочемо страждати від цього? Нині вже лютий. У нас був цілий тиждень на підготовку, у нас є ще вісім чи дев'ять днів на підготовку до наступного матчу. Ми у формі, ми на місці, так – були травми, але проводити так перші 12 хвилин не можна, а ми однаково це зробили", – цитує наставника Goal.

Нагадаємо, що Ліверпуль наразі посідає десяте місце у турнірній таблиці АПЛ. У активі команди 29 очок. У 2023 році підопічні Клоппа ще не перемагали у чемпіонаті.