АПЛ. Тур 22

Манчестер Юнайтед – Крістал Пелас – 2:1

Голи: Фернандеш (П), 7, Рашфорд, 62 – Шлупп, 76

Вилучення: Каземіро, 80

Вулверхемптон – Ліверпуль – 3:0

Голи: Матіп (А), 5, Доусон, 12, Невеш, 71

Манчестер Юнайтед забив швидкий гол у першому таймі з пенальті після того, як Х'юз зіграв рукою у власному штрафному. 11-метровий реалізував Фернандеш, який розвів голкіпера та м'яч по різних кутах. Згодом Рашфорд спробував подвоїти перевагу сильним ударом – воротар на місці.

У другому таймі Шоу знайшов у штрафному Рашфорда, який цього разу таки влучив у володіння Гуайта. Каземіро на 80-й хвилині заробив червону картку за те, що схопив Х'юза за шию, та залишив господарів у меншості. Цим скористався Шлупп та відіграв один гол. Більше команди не забивали.

МЮ опинився на третій сходинці в АПЛ та має у своєму активі 42 очки, а Крістал Пелас на 12 місці з 24 балами.

У паралельному матчі туру Ліверпуль провалився у поєдинку з Вулверхемптоном. Вже на 5-й хвилині гри м'яч рикошетом від Матіпа залетів у ворота. Неприємний автогол. А невдовзі Доусон на добиванні подвоїв перевагу гостей влучним ударом під поперечину.

По перерві Ліверпуль активізувався та створював небезпеку біля воріт суперника. Проте забили знову гості після успішних дій Невіша. Перемога з рахунком 3:0 дозволила Вулверхемптону піднятися на 15 місце з 20 очками, Ліверпуль – на 10-му (29 балів).