Старт гри видався доволі жвавим, обидві команди впевнено перетинали центр поля та намагалися завершити атаку. Евертон демонстрував чи не найкращу гру, порівняно з попередніми турами. "Іриски" з новим тренером почали більше бити по воротах та створювати моменти. Зінченко та Миколенко впевнено себе почували на полі, проте результативними діями не відзначалися.

Рахунок у зустрічі вдалося відкрити на 60-й хвилині. Тарковскі замкнув головою подачу з кутового та вивів Евертон вперед. Згодом Миколенко отримав жовту картку за фол проти Сака. Арсенал намагався відповісти, однак "іриски" надійно грали в обороні, а Пікфорд рятував сейвами.

Під завісу зустрічі Зінченко двічі потужно завдав удару, однак повз ворота господарів. Підопічні Дайча хотіли забити ще, але матч завершився з рахунком 1:0. До слова, український півзахисник Арсенала також отримав "гірчичник", спровокувавши сутичку.

Таким чином, "каноніри" залишаються на 1 місці з 50-ма очками, а Евертон покинув зону вильоту та тепер посідає 17 місце (18 пунктів).

До слова, портал SofaScore оцінив дії Віталія Миколенка у 6,6 бала, а Олександру Зінченку поставили 6,8. Найвищу оцінку серед обох команд отримав автор єдиного голу Тарковскі (7,9).