Чемпіонат Франції. Тур 21

Нант – Марсель – 0:2

Гол: Жоау Віктор (а), 57, Унахі, 90+3

Маліновський знову вийшов у старті і вже на 17-й хвилині заробив жовту картку, а на 24-й вперше пробив по воротах Нанта. Голкіпер не зміг зафіксувати м’яч після удару українця здалеку, але ніхто з партнерів Руслана на добивання не встиг.

Невдовзі після цього Марселю вдалося заробити штрафний недалеко від карного майданчика господарів, і його виконання довірили саме Маліновському. Постріл півзахисника вийшов потужним, але дещо неточним.

Найкращий шанс відзначитися в українця виник на 32-й хвилині. Руслан перехопив м’яч у центрі поля, організував вихід три в три і вирішив сам пробивати вже з меж штрафного. Та захисник встиг заблокувати удар. На перерву команди пішли без голів.

На 57-й хвилині Ігор Тудор вирішив замінити Маліновського і ледь не за мить після цього Марсель вийшов уперед. Жоау Віктор примудрився відправити м’яч поміж ніг власному голкіперу. Цікаво, що це вже п’ятий автогол, що в цьому чемпіонаті забивають суперники Олімпіка. Вже в компенсований час успіх гостей закріпив Унахі.

Перемога дозволила марсельцям до двох очок скоротити відставання від лідера чемпіонату ПСЖ. Щоправда, парижани свій матч туру ще не зіграли.