На 25-й хвилині Хіменес був дуже близьким до того, щоб вивести Атлетіко вперед. Захисник "матрацників" намагався головою замкнути подачу з кутового, але м'яч пролетів трохи вище воріт.

Невдовзі з-поза меж штрафного пробивав Барріос, але теж поцілив над поперечкою. Загалом команди видали не надто яскравий стартовий тайм. Вони звдали по одному удару у площину воріт, та не змогли відкрити рахунок.

Реал в экстратайме вырвал победу над Атлетико в 1/4 Кубка Испании

По перерві відзначитися міг Мой Гомес – після навісної передачі хавбек памплонців підхопив м'яч у штрафному суперника і потужно пробив по центру воріт. Але мадридців врятував блискучий сейв Облака.

На 65-й хвилині Дієго Сімеоне кинув у бій свіжого Сауля Ньїгеса, і дуже швидко той став героєм поєдинку. Після філігранної передачі Родріго де Пауля він увірвався з глибини поля і вразив нижній правий кут воріт Осасуни. Перший гол для Ньїгеса у цьому сезоні.

1:0 – перемога над Осасуною дещо підсолодила мадридцям поразку від Реала у чвертьфіналі Копа дель Рей. У Ла Лізі Атлетіко йде четвертим (34 очки). Памплонці близькі до потрапляння у єврокубкову зону – 7 місце, 28 пунктів.