Серія А. Тур 20

Наполі – Рома – 2:1

Голи: Осімхен, 17, Сімеоне, 86 – Ель-Шаараві, 75

Лаціо – Фіорентина – 1:1

Голи: Казале, 8 – Гонсалес, 49

Поєдинок між Наполі та Ромою розпочався гаряче. Вже на 5-й хвилині Кварацхелія змарнував ідеальний момент. Хвіча після індивідуального проходу пробив з-за меж штрафного – голкіпер видав розкішний сейв.

В іншому епізоді Кварацхелія прорвався флангом, навісив на дальню стійку, де знайшов Осімхена. Нападник прийняв м'яч на груди та вистрілив під поперечку, не залишивши жодного шансу голкіперу.

Найреальніший шанс у Роми відновити паритет був на 45+3 хвилині. Воротарю Наполі довелося рятувати свою команду після підступного удару Спінаццоли.

У другому таймі підопічні Моурінью почали частіше атакувати та завдавали неприємності супернику. На це господарі відповіли контратакою, яка ледь не завершилася голом. Лосано цілився у ліву дев'ятку – Патрісіу не підвів.

Старання Роми не були марними. Ель-Шаараві вийшов на заміну та розстріляв ворота з гострого кута. Голкіпер лише розвів руками. Наполі не зупинився і таки вирвав перемогу під завісу матчу. Сімеоне майстерно поцілив у праву дев'ятку. Матч завершився тріумфом неаполітанців – 2:0.

Отже, Наполі на першому місці з 53 очками. Натомість Рома заробила 37 очок та опинилася на 6-й сходинці.

У іншому матчі туру Лаціо розписав нічию з Фіорентиною. Команди обмінялися голами ще у першому таймі. Відзначилися Казале та Гонсалес. Лаціо у турнірній таблиці посідає третє місце у Серії А з 38 очками, а Фіорентина – 12-та з 24 пунктами.