За кілька днів до цього поєдинку "вершкові" здолали Атлетіко у мадридському дербі (2:0) в рамках Кубка Іспанії і вийшли у півфінал турніру. А Реал Сосьєдад припинив боротьбу за трофей, поступившись у меншості Барселоні (0:1).

Український голкіпер "королівського клубу" Андрій Лунін традиційно програв конкуренцію за місце в основі зірковому колезі Тібо Куртуа. Нагадаємо, днями Футбол 24 вдалося отримати екклюзивну інформацію, що наш воротар влітку покине Реал. Карло Анчелотті втратив довіру до Луніна і просить керівництво "бланкос" придбати нового резервного голкіпера.

На старті першого тайму Вінісіус Жуніор завдав небезпечного удару після сольного проходу до лінії штрафного, але м'яч пролетів за кілька сантиметрів від правої стійки. Згодом реакцію Реміро дальніми пострілами випробували Тоні Кроос та Карім Бензема. У компенсований час Бензема вивів на ударну позицію Вінісіуса, але той поцілив у голкіпера "біло-синіх". Загалом підопічні Анчелотті завдали три удари у площину воріт у стартовому таймі, Сосьєдад не зміг відповісти жодним.

По перерві Вінісіус знову мав шанс вивести "бланкос" вперед. Бразилець вирвався на тет-а-тет з Реміро і намагався перекинути м'яч через нього, але голкіпер врятував гостей.

У підсумку команди розійшлися "сухою" нічию. Тепер підопічні Анчелотті відстають від Барселони вже на 5 очок (2 місце). Сосьєдад йде одразу ж за ними (39 пунктів).