"У нас щовечора політінформація в лікарні десь на пів годинки. Я кажу: "Невже вони вірять в те, що говорять?" І ми приходимо до висновку, що вони реально вірять. Я не знаю, що там у голові. В лабораторіях проводять досліди над тваринами, а можна було б взяти когось, хто у них виступає по телевізору, і подивитись, що там у голові.

Якби людина мала хоч маленький розум, то вона такого б не говорила. А вони рвуть на собі сорочки. Думав, що дно вже пробито, а потім бачиш, що ні, там до дна ще ого-го.

Самі москалі про себе говорять, що "умом россию не понять". Я навіть не знаю, як їх назвати. Може, "організми". Це як десь на морській глибині вчені знайшли якісь невідомі організми. От вам 140 мільйонів москалів – досліджуйте. Напевно, багато чого знайдете для науки. Ці "організми" людиноподібні, але нічого спільного з людьми в них немає", – сказав Онисько в інтерв'ю Tribuna.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення росіян Павло з братом приєднався до ЗСУ. Він воював у 125-й бригаді ТРО ЗСУ Львова як стрілець. Онисько отримав поранення, тож наразі проходить лікування у Львові.

За час ігрової кар'єри нападник виступав за Карпати, Львів, Іллічівець, Оболонь, Ниву та інші клуби.