Бундесліга. 17 тур

Баварія – Кельн – 1:1

Голи: Кімміх, 90 – Скірі, 4

Шальке – РБ Лейпциг – 1:6

Голи: Козукі, 56 – Сілва, 7, 44, Генріхс, 15, Вернер, 45+2, Ольмо, 83, Поульсен, 89

Кельн шокував грізних господарів поля вже на 4-й хвилині, блискуче розігравши стандарт. Кайнц подав з кутового, Шабо скинув на Скірі, а той з лету переправив м'яча у сітку.

Невдовзі шанс відновити статус-кво був у Гнабрі, але він занадто забарився, отримавши м'яч у штрафному Кельна – голкіпер гостей встиг заблокувати удар. Знизити градус у роздягальні мюнхенців незадовго до перерви мав нагоду також Павар, але воротар "цапів" врятував команду.

По перерві Гравенберх потужно пробивав із дальньої дистанції, але гостей підстрахувала права стійка. Невдовзі Кінгслі Коман увірвався в карну зону опонентів і пробивав низом, але Шваб зіграв надійно. Але він не зумів зумів втримати ворота "сухими" до завершення поєдинку.

На 90-й хвилині бездоганним дальнім ударом Кімміх врятував Баварію від поразки – 1:1. Мюнхенці залишилися на вершині Бундесліги – у їхньому активі 36 очок. Кельн перебуває на 10-й сходинці – 21 пункт.

У ще одному матчі 17-го туру Бундесліги РБ Лейпциг познущався із Шальке, відвантаживши у ворота андердога 6 м'ячів. У першому таймі дубль оформив Андре Сілва, по одному голу забили Генріхс та Вернер.