"Парадокс в тому, що всі в УАФ чекають на прихід Сергія Реброва. Але нюансик: в Сергія Реброва надалі чинний контракт з Аль-Айном. Багато говорять, що його результати з командою незадовільні, не найкращі, але фішка в тому, що його не хочуть звільняти.

Наскільки мені відомо, керівництво Аль-Айна, аналізуючи ситуацію в цьому сезоні, бере на себе відповідальність за не найкращі результати, визнає провалену трансферну кампанію, не придбавши гравців на ключові позиції, які потребують підсилення: опорного півзахисника, центрального захисника.

Вони розуміють, що трансферна частина – не відповідальність тренера, а клубу. Ребров, на їхню думку, тут ні до чого. Більше того, Ліга чемпіонів Азії стартує вже в серпні, а керівництво Аль-Айна прощупує Реброва щодо можливості залишитись у клубі. Тому історія стосунків Сергія Станіславовича з національною збірною України, ще не розпочавшись, може отримати дуже несподіваний поворот. Він станеться особливо в тому випадку, якщо в УАФ лише чекатимуть, що воно якось само розрулиться, нічого не роблячи", – поділився Вацко у програмі Вацко on Air.

Нагадаємо, контракт Реброва з Аль-Айном розрахований до 30 червня. Якщо ж Сергія Станіславовича призначать головним тренером збірної України, то він може пропустити три матчі відбору – проти Англії, Північної Македонії та Мальти.