Український півзахисник Спеції Віктор Коваленко поєдинок розпочав на лаві запасних. У стартовому таймі команди не надто тішили вболівальників якравими моментами. Рома завдала лише два удари у площину воріт, одноклубники українця не відповіли жодним.

Аж під завісу тайму римлянам таки вдалося відкрити рахунок. Абрахам в центрі поля виграв повітря і скинув на Пауло Дибалу, під його пас відкрився Ель-Шаараві і впритул розстріляв ворота Спеції.

Одразу ж по перерві підопічні Моурінью подвоїли перевагу. Гості обрізалися на своїй половині поля, м'яч підхопив Дибала і перевів на Таммі Абрахама. Той вирвався на побачення з голкіпером Спеції – 2:0. Чинний чемпіон світу записав у свій актив дубль асистів.

На 55-й хвилині на поле вийшов Віктор Коваленко – місце йому поступився Мехді Бурабія. Римляни втримали перемогу над командою українця і піднялася на четверту сходинку Серії А – у Роми та Інтера по 37 пунктів. Підопічні Моурінью продовжують блискучу серію без поразок – востаннє вони поступалися в листопаді минулого року. Натомість Спеція опинилася за два кроки від зони вильоту – 15 місце, 18 очок.