Товариський матч

СК Дніпро-1 – Ракув – 1:3

Голи: Танковський, 72 – Кун, 2, Лопес, 63 (пен.), Петрасек, 80

Український клуб пропустив вже в дебюті зустрічі. Після прострілу з правого флангу Кун з близької відстанні влучив у дальній кут. Після цього дніпряни активізувалися та успішно долали пресинг суперника. На 25-й після закидання з глибини Назаренко випередив голкіпера та пробив головою, але стійка врятувала гостей. До кінця тайму підопічні Кучера змарнували ще низку перспективних моментів.

По перерві гравці Ракува виглядали краще, тож дніпрянам доводилося часто фолити, аби зупиняти суперника. Зрештою, за один із фолів рефері призначив пенальті на 63-й у ворота українців (Логінов збив Гутковскіса). Лопес підійшов до позначки та зробив рахунок 2:0 на користь своєї команди.

Через декілька хвилин гравці Кучера відіграли один м'яч – Танковський завдав удару із середньої дистанції. Проте гості відповіли – Петрасек оформив третій гол та поставив крапку в матчі.

Нагадаємо, що у першому спарингу дніпряни розписали бойову нічию з тбіліським Динамо – 3:3. У другій товариській зустрічі українці розгромили Пахтакор (3:0).