У першому таймі Ліверпуль поступався супернику в багатьох компонентах. Брайтон володів перевагою і був ближчим до голу, однак створити небезпечний момент не змогла жодна з команд. Наприкінці тайму Паскаль впав у штрафному під час боротьби з Аліссоном, а рефері вказав на позначку. Однак в епізод втрутилася система VAR, тож у роздягальню футболісти відправились за нульової нічиєї.

По перерві "чайки" таки забили гол. Матіп втратив м'яч поблизу власного карного майданчику, Мітома перехопив та віддав на Марча, той влучно пробив. Через декілька хвилин підопічні Де Дзербі вдруге святкували взяття воріт. Брайтон провів швидку атаку, а Марч закрутив м'яч у правий кут, оформивши дубль.

Після двох пропущених мерсисайдці не змогли здійснити камбек. У заключній 10-хвилинці "чайки" відзначилися втретє – Велбек забив з-за меж штрафного та поставив крапку в зустрічі.

Таким чином, Брайтон піднявся на одну сходинку в турнірній таблиці АПЛ та тепер розташовується на 7-му місці з 30 очками, Ліверпуль – шостий (28 пунктів).