У поточному сезоні Наполі зазнав лише 1 поразку від Інтера (1:0) у першому ж матчі після міжнародної паузи та впевнено крокує до Скудетто. Натомість Ювентус підійшов до поєдинку з безпрограшною серією у 8 матчів.

Гол не змусив на себе довго чекати. Вже на 14-й хвилині Кварацхелія отримав навіс в районі 11-метрової позначки та видовищно пробив ножицями. Щенсни потягнув постріл грузинського хавбека. Однак Осімхен класно зіграв на добиванні головою, відкривши рахунок. Наприкінці тайму Хвіча відзначився ще й забитим м'ячем – Віктор асистував. Ді Марія скоротив відставання перед свистком у роздягальню, самостійно створивши собі гольовий епізод.

По перерві Наполі реалізовував майже кожний небезпечний момент, що конвертувалося у 3 забиті м'ячі. Ррахмані повернув комфортну перевагу для "партенопійців", Осімхен продовжив побиття "зебр" дублем, а яскраву крапку в поєдинку поставив Ельмас – 5:1.

Ювентус вперше за 30 років пропустив 5 голів у матчі Серії А, востаннє "б'янконері" програвали з таким же рахунком Пескарі 30 травня 1993 року. Наполі вдруге в історії відвантажив 5 м'ячів у ворота Ювентуса, вперше це сталося 20 листопада 1988 року.

Отже, "блакитні" здобули 47 очок та лідирують в турнірній таблиці. "Зебри" (37 балів) ділять 2 та 3 сходинки з Міланом (також 37 пунктів). Щоправда, у "россонері" ще є матч в запасі.