Господарі, які борються за єврокубки, приймали команду з Серії В. Втім Парма виявилася складним суперником. Інтер у першій половині зустрічі контролював м'яч більшу частину часу, але атаки вдавалися краще у гостей. Один із небезпечних епізодів перетворився у гол. Юріч підхопив м'яч та з дальньої відстані розстріляв ворота підопічних Індзагі.

Хорватський півзахисник мав ще одну нагоду відзначитися, але Онана спокійно парирував удар. На останній хвилині першого тайму Стефан де Врей впав у штрафному Парми, проте арбітр після перегляду VAR не призначив пенальті. Зазначимо, що Інтер не завдав жодного удару в площину воріт, а суперник – три.

По перерві Мартінес намагався відновити паритет, але пробив невдало і м'яч полетів значно вище воріт. Індзагі провів одразу три заміни, сподіваючись змінити ситуацію на табло. Команда почала грати гостріше, але справді небезпечних моментів ніяк не вдавалося створити.

Лише на 88-й хвилині Мартінес зрівняв рахунок. Він ризикнув та з-за меж штрафного майданчика поцілив під праву стійку. Жодній команді не вдалося вирватися вперед, тому арбітр перевів гру в овертайм. Ачербі поставив фінальну крапку в матчі та вирвав перемогу для Інтера, відправивши м'яч головою за спину Буффону.