"Нерадзуррі" у попередньому турі завдали Наполі першої поразки (1:0) у поточному сезоні, поклавши початок поверненню у перегони за головний трофей Серії А. Натомість Монца розпочала новий рік, розписавши нічию з Фіорентиною (1:1).

Суперники провели видовищний перший тайм. Дарміан відкрив рахунок вже на 10-й хвилині. Бастоні класно навісив у штрафний, де Маттео випірнув з-за спини опонента і переправив м'яч у ворота. Вже за хвилину Чуррія зрівняв. На екваторі першої половини Лаутаро Мартінес знову здобув мінімальну перевагу для Інтера. Новоспечений чемпіон світу обікрав суперника у карному майданчику та переграв кіпера.

По перерві Монца створила більше небезпечних моментів і зрештою змогла врятуватись від поразки. У доданий арбітром час Кальдірола влучно пробив головою під поперечку Онани, а на останній хвилині оборонець ледь не вирвав перемогу для аутсайдерів.

Додамо, Інтер здобув 34 очки та посідає четверту сходинку турнірної таблиці. Монца розташувалась чотирнадцятою (17 пунктів у активі).