Обидва колективи продемонстрували нудний перший тайм, тож нулі на табло були цілком закономірними. Арсенал мав перевагу тільки за показником володіння м'ячем, а гольових моментів не було в жодної з команд. Гравці Оксфорда намагалися прориватися у штрафний суперника завдяки довгим передачам, проте це ні до чого не приводило.

По перерві команди обмінялися моментами. На 61-й на поле вийшов Олександр Зінченко, а через дві хвилини "каноніри" повели в рахунку. Вієйра навісив зі штрафного, а Мохамед Ельнені пробив головою по центру воріт. Вже незабаром Едді Нкетія зробив рахунок 2:0, перегравши кіпера гостей, а згодом він записав до свого активу дубль.

На 76-й Нкетія прийняв м'яч у штрафному та перекинув його над воротарем Оксфорда. Лондонці могли забивати ще, однак реалізація підвела команду. Наприкінці гри свій шанс змарнував і Зінченко, він пробив вище воріт.

У підсумку Арсенал зумів розібратися з суперником лише у другому таймі. Таким чином "каноніри" крокують в 1/16 фіналу Кубка Англії, де зустрінуться з Манчестер Сіті.