Після паузи на чемпіонат світу Мілан і Рома провели по одному матчі. "Россонері" здолали Салернітану (2:1), а підопічні Моурінью мінімально обіграли Болонью.

На 29-й хвилині нагода відкрити рахунок була у Браїма Діаса: вінгер Мілана отримав пас на межі карної зони і спробував пробити після поперечку. Руй Патрісіу врятував команду в останню мить, виконавши блискучий сейв. Однак уже за хвилину Калулу таки вивів "россонері" вперед. Після навісу Тоналі з кутового захисник господарів потужним ударом головою переправив м'яча у ворота Роми. Перший гол для оборонця Мілана у цьому сезоні.

Наприкінці першого тайму Нікола Залевський мав шанс знизити градус розмов у роздягальні Роми. Півзахисник пробивав з дальньої дистанції – м'яч просвистів за кілька сантиметрів від правої стійки.

По перерві Тео Ернандес з-за меж штрафного завдав небезпечного удару в лівий нижній кут, але Руй Патрісіу знову виручив римлян. На 77-й хвилині Побега у штрафному римлян відкрився під передачу від Леау і подвоїв перевагу "червоно-чорних".

Наприкінці другого тайму Рома додала перцю поєдинку. Ібаньєс головою замкнув подачу з кутового – 2:1. Далі – більше. Гості встигли відігратися у компенсований час. Героєм поєдинку став Абрахам, який вирвав для підопічних Моурінью нічию – 2:2.

У підсумку Мілан залишився на 3-й сходинці Серії А (37 очок), Рома займає 6-у позицію (31 пункт).