АПЛ. 19 тур

Манчестер Юнайтед – Борнмут – 3:0

Голи: Каземіро, 23, Шоу, 49, Рашфорд, 86

Лестер – Фулхем – 1:0

Гол: Мітровіч, 17

Манчестер Юнайтед володів перевагою з перших хвилин. Після низки атак "дияволам" все ж вдалося забити. Еріксен взявся виконувати штрафний, а Каземіро завдав завершального удару, пробивши під ліву стійку.

Гості активізувалися та намагалися відповісти, Ентоні пробив з-за меж штрафного, проте Де Хеа парирував удар. Наприкінці тайму Ван де Беку дісталося у зіткненні з суперником, він не зміг продовжити гру. На поле вийшов молодий Гарначо.

У дебюті другого тайму Люк Шоу отримав дотепну передачу від партнера і влучним ударом в один дотик відправив м'яч у сітку по центру воріт. Господарі домінували, а суперникам було важко впоратися з тиском. Наприкінці тайму Рашфорд поставив крапку в зустрічі, холоднокровно забивши третій гол.

Тож, МЮ перебуває на 4-му місці у турнірній таблиці (35 очок), а Борнмут залишається на 15-й сходинці (16 очок).

У паралельному матчі Лестер мінімально поступився Фулхему. Мітровіч відкрив рахунок на 17-й хвилині. "Лисиці" змогли вирівняти гру та почали створювати моменти, однак забити їм не вдавалося. Реалізація підвела і у другому таймі.

Зрештою, Фулхем також змарнував кілька нагод, але втримати перемогу все ж зміг. Лондонці вирвалися на сьому сходинку таблиці (28 очок), а Лестер наразі 13-й (17 балів).