Нагадаємо, на Мундіалі Бундестім не вдалося навіть вийти з групи. А 32-річний Трапп не взяв участі в жодному поєдинку, програючи конкуренцію Мануелю Нойєру та Марку-Андре тер Штегену.

Тож після низки невдач Кевін заліковує душевні рани в обіймах нареченої – бразильської супермоделі Ізабель Гулар. Зіркову пару помітили на острові Сен-Бартельмі у Карибському морі, повідомляє The Sun. 38-річна Гулар продемонструвала чудову фігуру в ледь помітному бікіні. А задоволена усмішка голкіпера Айнтрахта свідчить, що він впорався негативними емоціями від ЧС.

Ізабель – колишня модель Victoria's Secret. Нещодавно вона розповіла пресі, що займається з Траппом коханням майже щодня. Винятком є ті дні, коли Айнтрахт програє. " Я можу зробити себе красивою, оновити манікюр, одягнути свою найкращу нижню білизну – і сексу все одно не буде, якщо його команда зазнала невдачі", – зізналася Гулар.

Гаряча брюнетка має армію фанатів у Instagram – за життям моделі стежать 4,5 мільйони підписників. Ізабель часто тішить їх пікантними фотосесіями.